Persberichten

RSS
3-feb-2014

Home Trade Center Vakdagen 2014: Laat je inspireren

Er gaat niets boven Nieuwegein tijdens de HTC Vakdage, die plaatsvinden van zondag 9t/m woensdag 12 februari 2014. Met de positieve start van het internationale meubelseizoen in Keulen nog in het achterhoofd, beloven de vakdagen inpirerend én motiverend te worden.

21-okt-2013

Opnieuw contractverlengingen exposanten Home Trade Center

Het Home Trade Center blijft the place to be and stay voor toonaangevende leveranciers uit de woonbranche. Na recente contractlverlengingen zijn er wederom exposanten die uit volle overtuiging kiezen voor een toekomst binnen hét interieurcentrum van de branche in het hart van Nederland. In steeds veranderende tijden bewijst het Home Trade Center intussen al meer dan twintig jaar lang een betrouwbare partner te zijn.

26-mrt-2013

Noteer in uw agenda: De Home Trade Center Najaarsbeurs 2013

Van 8 t/m 11 september 2013 vind de Home Trade Center Najaarsbeurs plaats in Nieuwegein. Tijdens deze dagen ontmoeten exposanten, retailers en specialisten elkaar. Net als voorgaande jaren presenteren bekende en nieuwe exposanten binnen de groepen meubels, slapen, verlichting, accessoires, textiel en advies zich tijdens de vakdagen.