Home Trade Center Vakdagen 2014: Laat je inspireren

Home Trade Center Vakdagen 2014: Laat je inspireren

Er gaat niets boven Nieuwegein tijdens de HTC Vakdage, die plaatsvinden van zondag 9t/m woensdag 12 februari 2014. Met de positieve start van het internationale meubelseizoen in Keulen nog in het achterhoofd, beloven de vakdagen inpirerend én motiverend te worden.

De Vakdagen worden deze keer versterkt door de komst van een groot aantal nieuwe exposanten, waaronder klinkende namen als Molinari, Bella Comfort, BSM, Juvo, Segi, Home & Trading, VDV Meubelen, Dancca, DS Meubel, Scantex, OT Design, Maretti en Moreno. Samen met andere nieuwkomers én natuurlijk de vaste exposanten zullen zij veel noviteiten brengen ondanks de nog altijd moeizame marktomstandigheden. Gedurende de HTC Vakdagen laat het Home Trade Center zien welke toekomstvisie het heeft, met het concept 'De Woonindustrie' én een nieuwe look & feel.

Op zondag 9 februari zijn consumenten zoals altijd weer welkom om al het nieuws te komen bekijken en inspiratie op te doen. Voor hen liggen er gratis woonbalden klaar, evenals een shopper, én kunnen ze voor het symbolische bedrag van €12,50 een half uur interieuradvies van één van de aanwezige stylisten krijgen. Wie zijn of haar creativiteit kwijt wil, kan tevens werken aan een moodboard.

Maandag 10 februari is een dag die eindigt met een gezellig samenzijn. Vanaf 18.00 uur is het tijd voor ontspanning, met lekker eten, drinken en volop gelegenheid om te netwerken. Beursbezoekers kunnen gratis dineren en genieten van live entertainment.

Dinsdag 11 februari wordt de stylistendag georganiseerd. Voor dit programma wordt dieper ingegaan op het effectief inzetten van social media, zullen er proeflessen Binnenhuisarchitectuur en Interieurstyling voor starters worden gegeven.

Woensdag 12 februari is de laatste Vakdag. Een mooi moment om de knoop door te hakken over een order, of om bij te praten met leveranciers.

Openingstijden van de HTC Vakdagen zijn:

Zondag 9 fevruari van 10.00-17.00 uur
Maandag 10 februari van 10.00-18.00 uur (aansluitend gratis diner en live entertainment)
Dinsdag 11 februari van 10.00-17.00 uur
Woensdag 12 februari van 10.00-17.00 uur

De volgende edite van de Home & Interior vakbeurs vindt vooralsnog plaats van 14 t/m 17 september 2014.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Home Trade Center
Het Home Trade Center is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. Ook de consument is hier van harte welkom om een kijkje in de keuken te nemen bij fabrikanten en distributeurs van interieurproducten. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000m2 vinden bezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires. Meer dan 150 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten. Voor meer informatie en inspiratie verwijzen wij u naar onze website www.hometradecenter.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Anne-Marie Burger, T +31 30 303 27 00, E info@hometradecenter.nl