Over het Home Trade Center

Het Home Trade Center is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. Ook de consument is hier van harte welkom om een kijkje in de keuken te nemen bij fabrikanten en distributeurs van interieurproducten. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m² vinden bezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires. Meer dan 150 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten. Ook vind je er het Stalenlab, een werkplek voor stylisten.

Als exposant ontmoet je hier in een professionele omgeving retailers, retailorganisaties en beroepsverenigingen, projectinrichters, interieurstylisten, interieurfabrikanten/agenten, studenten van vakopleidingen en de vakpers. Maar ook als consument ben je hier, tijdens de market days en de halfjaarlijkse interieurevenementen, van harte welkom voor interieurinspiratie en -advies.

Het hele jaar door vinden er interieurevenementen plaats in het Home Trade Center. Het eerstvolgende belangrijke evenement zijn de HTC vakdagen in 2014. Die vinden plaats van 15 tot en met 17 september 2014, de grootste interieurvakbeurs van Nederland.

Kijk voor een overzicht van onze beurzen en evenementen op onze eventkalender.