Stylisten

Stalenlab: interieur stylisten geven advies op maat

 

In het Home Trade Center vind je meer dan 150 interieuraanbieders die je alles kunnen vertellen over hun merken. Net zo belangrijk zijn onze stylisten in het Stalenlab. Zij geven vakbezoekers advies over hoe ze hun winkel of project moeten inrichten, maar ze zijn er ook voor de consument die advies wil hebben over de inrichting van zijn nieuwe of bestaande woning. Je komt in het Home Trade Center voor een klein advies, maar ook een totaalinrichting kun je neerleggen bij onze stylisten.

Afspraak maken met een van onze stylisten

Tijdens de Home Trade Center vakdagen kun je als consument of als vakbezoeker een afspraak maken met een van onze stylisten. Daarna zullen onze stylisten iedere market day aanwezig zijn in het Home Trade Center tussen 10.00 en 13.00 uur. Je kunt dan als consument of als vakbezoeker gewoon bij ze binnenlopen. Een afspraak maken kan natuurlijk ook. Stuur daarvoor een email naar info@hometradecenter.nl

Ben je zelf interieurstylist en op zoek naar een werkplek? Dan ben je in het Home Trade Center in Nieuwegein van harte welkom. Je kunt het Stalenlab namelijk van maandag t/m vrijdag gratis gebruiken als flexibele werkplek.