Euretco en Intres

Euretco en Intres gaan samen beurzen in Brandboxx Almere

Euretco en Intres gaan samen beurzen in Brandboxx Almere

4 januari 2010

Eindelijk is het zover. Euretco en Intres hebben na de succesvolle samenwerking in de vorm van Jas&zo besloten de volgende stap te gaan zetten. Per augustus 2010 gaan beide organisaties samen beurzen in de Brandboxx te Almere.

“Door gezamenlijk te kiezen voor de Brandboxx te Almere krijgen we meer ruimte om tegemoet te komen aan de wensen van ondernemers en leveranciers. Er zal minder tijd en energie gaan zitten in de op- en afbouw en nauwkeurige planning en meer in het creëren van de juiste entourage en beleving. Hiermee wordt een nieuwe stap voorwaarts gezet. We zijn overtuigd van de kracht van deze samenwerking die zich reeds bewezen heeft in Jas&zo”, aldus Carla Valkema en Jolanda Kooi.

Jas&zo, het reeds bestaande gezamenlijke initiatief van beide organisaties vindt al op 11 januari a.s. plaats in de Brandboxx te Almere. Gezien de inspanningen die nodig zijn om de Fashion Fair Women & Men van Euretco Fashion en de Damesmode en Herenmodebeurs van Intres Retailsamenwerking Mode samen te laten smelten, is er voor gekozen om vanaf augustus daadwerkelijk samen te gaan. Dit geeft de beide organisaties de ruimte om een kwalitatief hoogwaardig format te organiseren.

Het beursconcept wordt in januari geplaatst in de Brandboxx te Almere voor het gezamenlijke initiatief Jas&zo. Aansluitend zal Euretco eenmalig de Fashion Fair Women & Men in de Brandboxx te Almere alleen organiseren waarna alle modebeurzen vanaf augustus 2010 gezamenlijk in de Brandboxx te Almere worden georganiseerd.