Beursdata Euretco

Beursdata 2011 van Euretco en Intres in Brandboxx Almere

De nieuwe locatie en beursopzet van Euretco en Intres tezamen in Brandboxx Almere is tijdens de afgelopen editie zeer enthousiast ontvangen door leveranciers & ondernemers. Alle bezoekers van deze beurzen ontvangen bij binnenkomst een kopje koffie met een croissant aangeboden door Brandboxx Almere, rond het middaguur een verzorgde lunch en bij de Man & Zo in de avond een diner. En niet onbelangrijk: het is allemaal gratis!

Een hoog servicegehalte is precies wat beide retailorganisaties voor ogen hebben, tezamen met een verhoging van de kwaliteit en beleving. Zo is de benedenverdieping, genaamd Brandboxx Basement, ingericht met een inspirerend centraal catering- en loungeplein. Ook is de ruimte voorzien van speciale stands waar een geselecteerd aantal merken de collecties showen. Op alle beurzen kunnen, naast oriëntatie op nieuwe merken, ook orders geschreven worden. Door het kwalitatief hoogwaardige bezoek zijn deze beursdagen voor leveranciers van groot belang en zeer intensief.

Elk seizoen brengen de beurzen een mix van gevestigde en vernieuwende merken.
Alle beurzen zijn toegankelijk voor de bij Euretco Fashion en Intres aangesloten retailers.

Jas&zo (damesbranche)
De allereerste beurs en oriëntatiemoment voor het winterseizoen van 2011 staat gepland op maandag 10 januari 2011.

Jas&zo biedt ruimte aan leveranciers van damesjacks en jassen en accessoireleveranciers. Zowel de gerenommeerde namen als ook de vernieuwers zijn vertegenwoordigd op deze 1-daagse beurs. Dit keer kunt u rekenen op in totaal 28 aanbieders waaronder Franca Luca, Wellensteyn, Maksar, Reset, Easy Comfort, Lebek, Gelco, Damo, Isabell.

 

Man&zo (mannenmode)
De drukbezochte koopbeurs Man&zo staat gepland op maandag 31 januari, dinsdag 1 en woensdag 2 februari 2011. De gezamenlijke mannenmodebeurs wordt, vanwege succes, uitgebreid naar 3 dagen om ondernemers meer tijd te geven om hun orders te kunnen onderbrengen.
Deze beurs is dé gelegenheid om op efficiënte wijze een groot deel van het inkoopbudget voor het winterseizoen in te vullen. De Man&zo is tevens een ontmoetingsplek voor industrie en retail in mannenmode en wordt gekenmerkt door een bijzonder positieve sfeer die wordt gedragen door de grote mate van service. Op maandag is de beurs ook in de avond opengesteld en worden de bezoekers voorzien van een diner.
Zo’n 45 merken presenteren de herfst/wintercollectie 2011, waaronder British Indigo, Tenson, Alberto, Reset, Arma, M.E.N.S., Carl Gross, Carter&Davis, Casa Moda, Altio, Culture, Immediate, Alan Red Roy Robson, Digel, Meyer Hosen, Micro, Donders, Linea Italia, R2, BBNY, 7Square en Olymp.

Vrouw&zo (damesmode)
Op maandag 14 en 15 februari 2011 vindt Vrouw&zo plaats. Van 9.00 uur tot 17.00 uur is de beurs op beide dagen geopend. Deze beurs wordt drukbezocht en is een mooie gelegenheid om bij meerdere merken op één dag het budget voor het winterseizoen 2011 te schrijven.
Ongeveer 45 merken presenteren de herfst/wintercollectie 2011, o.a. Erfo, Freya, C.Collections, Zerres, Si Company, Germaine, Rino & Pelle. Een volledige lijst van deelnemers aan de Vrouw&zo wordt bekendgemaakt in januari 2011.

Actueel&zo
Dit voorjaar zal de 3e editie van Actueel & zo plaatsvinden. Afhankelijk van de start van het seizoen zal deze beurs plaatsvinden op 11 of 18 april.

Op de Actueel&zo zijn zowel dames- en herenleveranciers met korte termijn collecties en/of voorraad als ook accessoireleveranciers vertegenwoordigd. Het doel van de beurs is om in een tijd waarin een ”open to buy” inkoopbudget een must is en trends op korte termijn opkomen, te voorzien in de behoefte van ondernemers om tijdig bij te sturen.